فارس نوشت: محمدباقر نوبخت معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در یک برنامه تلویزیونی به تشریح راهکارهای تحقق اجرای برنامههای اقتصادی دولت یازدهم پرداخت.
وی اظهار داشت: نه تنها تیم اقتصادی دولت یازدهم بلکه همه اعضای کابینه و غیر کابینه از وزیر تا استاندار با هم هماهنگ هستند و ما به دنبال یک تعامل مثبت با قوای مقننه و قضائیه هستیم.
معاون رئیس جمهور افزود: با تحلیل و بررسی 5 ماهه اول سال به این نتیجه رسیدیم که درآمد 210 هزار میلیارد تومانی بودجه 92 تحقق پیدا نخواهد کرد بر این اساس اولویت اصلی دولت اصلاح قانون بودجه 92 و جلوگیری از کسری بودجه خواهد بود.
نوبخت ادامه داد: اولویت بودجه با طرحهای نیمهکارهای است که در سال 92 میتوانند تکمیل شوند.
به گفته وی برای مهار تورم، باید نقدینگی را مهار کرد.
نوبخت تأکید کرد: اصلاحیه قانون بودجه سال 92 را 20 شهریورماه و لایحه بودجه سال 93 را 13 آذرماه تقدیم مجلس میکنیم.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: رئیسجمهور وزرایی را انتخاب کرد که بهتر بتواند در راستای برنامه جامع و کلی خود حرکت کنند؛ بنابراین وزرا برنامههای جداگانه و مستقل ندارند.
وی با بیان اینکه افراد شایستهای در معاونت راهبردی هستند که میتوانند موثر واقع شوند، اضافه کرد: احیای سازمان مدیریت از برنامه های ما در 100 روز ابتدای کار است.
ایسنا نوشت: معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور در ادامه در رابطه با اجرای هدفمند یارانهها در دولت یازدهم تصریح کرد:هدفمندی یارانهها یک قانون است که دولت نیز خود را موظف به اجرای آن میداند.
وی با بیان اینکه طبق آخرین اظهار نظرهای ریاست محترم جمهور یارانه افراد طبق ماههای گذشته به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود و قرار نیست از یارانه افراد کم شود گفت: از آنجایی که در مرحله دوم هدفمندی منابع بیشتری در اختیار دولت قرار میگیرد طبق ماده هفت قانون هدفمندی یارانهها میان درآمدهای خانوار و اعطای یارانه باید تناسب به وجود آید.
نوبخت یادآور شد:در مرحله دوم اجرای هدفمندی یارانهها میزان یارانه به دهکهای پایین جامعه افزایش مییابد.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین با اشاره به اینکه کابینه جدید در 100روز نخست آغاز به کار دولت یازدهم تصمیم به ایجاد تغییر در زندگی معیشتی مردم را دارد بر مقابله با تورم برای تحقق این هدف تاکید و گفت: بی تردید از مهمترین راهکارهای مقابله با تورم تناسب میان نقدینگی در جامعه و عرضه کالا است .
وی ادامه داد: این در حالی است که چنانچه نقدینگی در جامعه بالا باشد ولی عرضه به اندازه تقاضا نباشد، تورم در جامعه افزایش مییابد.